Glemt detaljer?

Bliv medlem af vores fordelsklub

Vi har oprettet en klub for dig, der vil have faste rabatter og gode tilbud

For at få fordel af rabatten med det samme, skal du lægge et medlemsskab i indkøbskurven og "købe" det, før du går videre til at tilmelde dig et kursus eller et foredrag. Ligeså snart du har købt et medlemsskab (også selvom prisen på medlemsskabet er 0 kroner), vil rabatten blive aktiveret i butikken, og du kan gå videre til at tilmelde dig et kursus med rabat.

  • FOREDRAG
  • 99,- DKK
    per Måned
  • Fri adgang til alle vores foredrag
  • (Tilmelding nødvendig til hvert foredrag)

Hvis du vil have faste rabatter og rigtigt gode tilbud

Vi har en klub for dig, hvis du vil have en fast rabat på alle vores aktiviteter, og modtage personlige invitationer til arrangementer inden for de områder, du interesserer dig for. Bliv medlem allerede i dag og få en række fordele - lige i din mailboks. Du får straks en velkomst med et personligt login til vores hjemmeside, hvor du kan følge de kurser og workshops du interesserer dig for. Som velkomstgave forærer vi dig en gratis billet til et valgfrit foredrag eller debatarrangement.

Giv rabatten videre til dine venner

Vi sender dig desuden en rabatkode, som du har lov til at dele med alle de venner og familiemedlemmer du har lyst til. Jo flere der anvender din unikke rabatkode, jo større bliver dine fordele ved at være medlem af klubben.

Hvorfor har vi lavet en klub?

Vi ønsker at belønne vores trofaste deltagere! Som medlem giver du os mulighed for at yde dig den bedst tænkelige service og det kvitterer vi for med rabatter og særtilbud.

[woocommerce_social_login_buttons return_url="https://aof-hovedstaden.dk/min-side"]
TOP