Glemt detaljer?

LÆR AT TALE ET NYT SPROG

Find vores andre kurser i kataloget

- eller kom og bliv bedre til det sprog du allerede kan! I AOF er vi stolte af vores dygtige og inspirerende sprogundervisere, som formår både at løfte deltagernes niveau og skabe en rar og hyggelig atmosfære i undervisningslokalet. Der kan være mange grunde til at kaste sig ud i et nyt sprog: Det kan fx være indgangen til nye oplevelser og bekendtskaber når du rejser, nye jobmuligheder eller måske eneste mulighed for at kommunikere med den nye franske svigersøn. Det kræver tid og tålmodighed at blive dygtig til et nyt sprog. Vi har på næsten alle sproghold mere end ét niveau, så der er mulighed for at fortsætte, eller i første omgang bare finde det niveau, der passer bedst til dig.

Med spansk i baggagen kan du roligt bestille en tur til Spanien og se vidundere i Barcelona, Madrid, Andalusien og meget mere.

I flere hundrede år, har italiensk været et sprog for kunsten, kærligheden og forførelsen. Sproget er din nøgle!

Det portugisiske sprog, især som det er talt i Brasilien, er muligvis den mest bløde og kælne kommunikationsform på jorden.

Måske fik du aldrig lært arabisk, selvom dine bedsteforældre taler sproget? Eller måske skal du rejse eller arbejde i Mellemøsten?

Rusland er et fascinerende land - kæmpestort og fyldt af ubegribelig skønhed og kontrast. Politisk spiller landet en central rolle i verden.

Vietnam er en af de hotteste destinationer i disse år. Landet oplever en vækst i turismen på mere end 25% hvert år, så måske har du også overvejet en rejse til Vietnam?

Evnen til at tale selv en smule fransk, gør det meget sjovere at besøge Paris og alle regionerne i Frankrig – fra Cote d’Azur til Alpernes snedækkede toppe.

Er du til smuk natur, god arkitektur, livlige festivaler, spændende natteliv, lækker mad og fantastisk øl, så har Tyskland det hele!

Japan har en smuk og levende kultur. Fra anime til bonsai og samuraier har japansk kultur sneget sig ind på vores liv.

Iran er bygget på en af de ældste og mest avancerede civilisationer i verden. Historisk, har "Persien" været et centrum for kulturel og videnskabelig udvikling.

En vigtig grund til at lære thai, er for mange, at det giver mulighed for at rejse rundt i dette fantastiske land og møde de venlige mennesker, der bor her.

Har du brug for at kunne kommunikere på tegnsprog? Kurset henvender sig til hørende, der er pårørende til døve, og andre der er interesserede i tegnsprog.

Engelsk er i store dele af verden det sprog, der bygger bro mellem alle nationaliter. Et godt engelsk, åbner op for karriere- og studiemuligheder i hele verden.

Sproget er indgangen en nations kultur og dens historie. Polen har en af de mest fascinerende historier i Europa.

Kinesisk historie og kultur er blandt de ældste i verden, og det kan vise sig at være dit livs bedste investering at lære sproget.

Grækenland er et af de mest populære turistmål i Europa. Med et kendskab til græsk vil du opleve landet på helt nye måder.

Tyrkisk tales som modersmål af over 83 millioner mennesker verden over. Sproget bliver ikke blot talt i selve Tyrkiet, men er også i store dele af centralasien.

Sanskrit er et af de ældste – hvis ikke dét ældste sprog i verden. Det er blevet krediteret for at have bidraget til andre gamle sprog som latin, græsk, tysk og flere indiske sprog.

TOP