Glemt detaljer?

WILLUMSENS SALONER

VELKOMMEN TIL EN KULTUREL EFTERMIDDAG I WILLUMSENS SALONER PÅ FREDERIKSBERG

Willumsens saloner byder den sidste søndag i måneden indenfor til en hyggelig eftermiddag med kulturelle indslag, samtale og en god kop kaffe eller te hjemme hos fru Willumsen på Frederiksberg. Der er begrænset plads, så det er en god ide at sikre sig en billet i god tid. Læs mere og køb billet her under.

Vi får besøg af multikunstneren PER ARNOLDI, der fortæller om sin barndom og ungdom på Frederiksberg. Per fortæller levende og engageret om denne periode i hans liv, som også er beskrevet i hans netop udkomne erindringsbog SOLO. Erindringsglimtene strækker sig fra 1941 og frem til i dag.

Eventyret begyndte ved et tilfælde i Brasiliens jungle” I foredraget vil Mogens Trolle fortælle om highlights fra de 25 år, han har arbejdet med dyr. Vise billeder fra Japan, Gabon og Indien. Han tager os med på rejse tilbage til de unge dage, hvor han ved et tilfælde kom til at guide to år i Brasiliens jungle

Hans Hebo er i dag tilknyttet fiskeforretningen HAV i Torvehallerne, og medens vi nyder Hans Hebo’s medbragte smagsprøver, og et par glas vin, fortæller han, så vi får fornemmelsen af røgvand på styrhusruden og duften af tovværk, garn og gummitøj. Hans Hebo afliver nogle gamle myter fra branchen og giver et par gode råd om fisk i sæsonen.

Mød rumforsker MARIANN ALBJERG har viet sit liv til rumforskning og været ansat hos NASA i ca. 30 år. Mariann har været involveret i ca. 50 af de 133 succesfulde opsendelser af Columbia, Challenger, Discovery, Atlantis og Endeavour. Vi skal høre om hendes arbejde hos NASA med sejre og nederlag.

Jazz-eftermiddag med JESPER THILO, sax, og OLIVIER ANTUNES, flygel. Vi skal lytte til kendte numre med de to virtuoser, der efterhånden har spillet sammen i adskillige år. Holder du af jazz, vil du nyde 2 timers fantastisk underholdning med kendte og elskede jazztemaer.

Igen en eftermiddag i musikkens tegn: JENS SØNDERGAARD på sax og THOMAS BORNØ ved flyglet. Duoen spiller ægte swing jazz med en smittende entusiasme, som er umulig at modstå. Repertoiret er bredtfavnende, og jeg lover at I har svært ved at sidde stille, når tonerne fylder rummet.

TOP